dinsdag 19 april 2011

Vrolijk pasen!Word jij ook altijd zo vrolijk van al die gezellige paasfeest-decoraties en paasontbijt-recepten? Al weken ligt er een Marie Claire Ideés op mijn nachtkastje (editie maart-april 2011) met daarin het recept voor bovenstaande taart. Ik kan er niets aan doen maar ik MOET steeds naar die foto kijken. Deze taart is gewoon te leuk. Hoe verzin je het, zo'n gezellig moestuintje op een worteltaart. Ik twijfel steeds of ik me zal wagen aan het project. De taart zelf zal niet zo'n probleem geven, maar het boetseren van al die kleine schattige bloemkooltjes, radijsjes en slakropjes. Misschien moet ik het mezelf niet te moeilijk maken en 'gewoon' een paar van die overheerlijke geelgekleurde cupcakes maken uit Allerhande (alleen bij het lezen van de namen krijg je al water in je mond zoals... citroen-honingcupcakes en wortelcupcakes met cheesecake!). Vrolijk pasen elk geval!zondag 10 april 2011

Cath Kidston met een twist!Loes Bezemer stuurde ons deze foto. Zij ging aan de slag met de Cath Kidston-tas uit het boek 'Naailes voor beginners' en maakt daar een heel persoonlijk exemplaar van! Wat een ontzettend leuk idee om de tas zo te 'pimpen'. Heb je ook zo'n tas gemaakt van Cath Kidston? Stuur ons dan een e-mail van het resultaat!

vrijdag 1 april 2011

Cath Kidston: Naailes voor beginners


Sinds jaren ben ik fan van Cath Kidston. Het is jammer dat haar kleding en (woon)accessoires nog zo moeilijk te krijgen zijn in Nederland. Voor de hele collectie moet je of naar Engeland of online shoppen. Gelukkig heeft ze ook een paar prachtige boeken geschreven waarin je heerlijk kunt bladeren en inspiratie opdoen. Een paar zijn al in het Nederlands vertaald:
- Dessins (oorspronkelijke titel In Print)
- Naailes voor beginners (oorspronkelijke titel Sew!)
- Cath Kidston's Borduurboek (oorspronkelijke titel Stitch!)
- Make!
- Tips for Vintage Style.

Naailes voor beginners is onlangs verschenen en alweer in tweede druk. Het leuke aan dit boek is dat er een stofpakket bij zit waarmee je de tas van de voorpagina kunt maken, inclusief origineel geweven Cath Kidston-label! Interesse? Surf dan snel naar onze webshop www.hiphandwerk.nl!