maandag 23 april 2012

I love Mum!


Moederdag komt eraan. Je kunt het commercieel gedoe vinden of niet. Het is toch altijd leuk om je lieve moeder te verrassen met een cadeautje. En als je het zelf gemaakt hebt (net als vroeger...) heb je dubbel plezier! Dus ga bijvoorbeeld eens aan de slag met dit zoete speldenkussenhartje. Het is heel eenvoudig te maken, dus no excuse! Misschien krijg je de smaak te pakken en maak je er ook nog een voor jezelf, je schoonmoeder, je oma... De gratis werkbeschrijving vind je op www.hiphandwerk.nl.

zondag 22 april 2012

De wondere wereld van Alice

Onlangs is de Nederlandse vertaling verschenen van het boek Everything Alice: De wondere wereld van Alice. Dit bijzondere sprookje biedt enorm veel inspiratie voor talrijke handwerkprojecten. Dat blijkt ook weer uit dit boek dat ook nog eens zeer mooi is vormgegeven met typische Alice in Wonderland-sfeer. Je vindt er ruim 50 unieke creaties waaronder homedecoraties en accessoires maar ook versierde cupcakes, sandwiches en heerlijke drankjes voor een uitgebreide High Tea. Alle creaties zijn voorzien van beschrijvingen en patronen.

"Dit boek is een creatieve musthave voor iedereen die dol is op Alice, en verleidelijk voor degenen die nog in het konijnenhol moeten vallen," aldus de uitgeverij. Laat je verrassen en bestel het boek via onze webshop www.hiphandwerk.nl.