vrijdag 16 juli 2010

Hip Handwerk in ariadne at Home!

In het nieuwste nummer van ariadne at Home (augustus 2010) kom je heel wat Hip Handwerk tegen. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!
Je kunt profiteren van maarliefst 20% korting op een prachtig stoffenpakket. Hiermee kun je een heerlijk zomers tafelkleed maken (pagina 85). Het tafelkleed is bewerkt met grote kersenapplicaties en de applicaties zelf zijn gemaakt van 9 verschillende stofjes! Een vrolijke boel dus.


Op pagina 80 vind je een patroon voor een placemat gemaakt van de stof Tea Party. En laat die nu net de hele maand juli in de aanbieding zijn (van € 16,00 voor € 10,00 per meter!).
In de Ideeëngids van dit ariadne-nummer staan diverse ornamenten afgebeeld om te beschilderen. Deze kun je ook bestellen via www.hiphandwerk.nl. Ik ben helemaal weg van die bloemen in de vensterbank (pagina 117). Prachtig dat lavendelblauw. Een leuk project voor de vakantie!

1 opmerking:

  1. Dankjewel voor je leuke berichtje op mijn blog. Geweldig al die items in Ariadne, ga 'm morgen gelijk kopen! Complimenten voor je blog trouwens en natuurlijk ook de website. Kan er elke keer weer inspiratie op doen.
    Gezellig hoor twee meiden. Ik vind het ook heel leuk dat we nu een meisje hebben. Daar kan je net wat meer voor maken dan voor een jongen. Ik heb ook al zoveel leuke stofjes gezien voor jurkjes. Maar ja, heb nog een aantal projecten liggen die eerst af moeten :-)
    Hartelijke groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen