zondag 1 augustus 2010

Tilda's Autumn Angel Kit


Elk half jaar ontvangen we de nieuwe Tilda-catalogus met het complete overzicht van alle Tilda-materialen. Onlangs viel de herst/winter-editie in de bus. Dat is altijd weer smullen geblazen. Tilda is en blijft gewoon fantastisch!

De ontwerpen van Tone Finnanger zijn zo origineel en verfijnd. Het is elke keer weer verrassend wat voor nieuws ze bedenkt. En er zit ook veel humor in haar designs. Neem nu deze nieuwe 'Herfstengel' (Autumn Angel Kit). Die paarse rijglaarsjes zijn zo schattig en die houtje-touwtje knopen op de jas zijn ook te cute.

Tone schrijft zelf over haar ontwerpen: "Cosy, fun, feminine and slightly naive - these are just a few words that describe the world of Tilda. If Tilda existed in real life, she would be a whimsical and romantic person who lives for the moment and doesn't take herself too seriously."


En nog een vooruitblik op de nieuwe Tilda-collectie: The Pyjama Santas Kit. Twee schattige kabouters in pyjama compleet met wolvilten slofjes en slaapmutsjes. Het wordt weer een heerlijk handwerk-seizoen met Tilda!

p.s. Binnenkort kun je deze zelfmaakpakketten bestellen via www.hiphandwerk.nl.

11 opmerkingen:

  1. thank you very helpful article. allow me to join to share health articles with your article hopefully useful.

    Pengobatan Epilepsi Dengan Bahan Alami
    Cara Mengobati Rematik

    BeantwoordenVerwijderen