zondag 13 maart 2011

Rosie Flo
Gisteren heerlijk even de stad in geweest met mijn tweelingzus. De binnenstad van Amersfoort is een leuke plek en wordt steeds leuker! Er komen steeds nieuwe bijzondere winkeltjes bij en gezellige horeca-gelegenheden. Eerst even gestruind bij Jans Pakhuys aan de Grote Sint Jansstraat. Ik heb daar al eens staan kijken naar geinige kleurboekjes van Rosie Flo. Nu hadden ze ook 'kleurposters' (colouring posters). 'Just add heads, legs and arms' aldus de verpakking. En inkleuren natuurlijk. Mijn dochter van bijna 6 was meteen enthousiast en we zijn vandaag begonnen met hoofden knippen uit tijdschriften. Een leuk projectje om samen aan te werken. Wordt vervolgd!
Toen door naar Keizer & Keizerin aan de Zuidsingel 72. De leukste kinder(cadeau)winkel van Amersfoort en ze hebben ook hele mooie kleding voor hippe mama's! Naast deze winkel opent binnenkort Theefeestje haar deuren. Dé plek voor het inkopen van hippe bakmaterialen, het volgen van workshops en proeven van de lekkerste taarten en cupcakes! Na wat geslenter in het lente-zonnetje nog een broodje bij Coffee Corazon en we kunnen er weer even tegenaan... Fijne week allemaal!

1 opmerking:

  1. oo.. heerlijk zo'n dagje met allerlei bijzondere winkels. Die boekjes zijn echt leuk zeg, ik kende ze niet. Geweldig vd creatieve kids.

    BeantwoordenVerwijderen